Услуги

Екипът на ЧДГ „Мечтател“ работи усилено към ежегодно подобряване и обогатяване на услугите, които предлага. С много любов и търпение развиваме различните индивидуални качества на децата. Помагаме им да откриват своите таланти и заедно работим върху тях. За тази цел ние предлагаме следните услуги:

Английски език

Всекидневно интензивно обучение по английски език сутрин и следобяд за всяка група, независимо от възрастта. С помощта на различни образователни филмчета, клипове и програми развиваме езиковата култура на децата и ги стимулираме да разгърнат потенциала си в изучаването на чужд език.

Обучение по учебна програма, одобрена от МОН

Всяка група рабоги по определена учебна програма, одобрена от МОН. Всекидневно родителите получават материала, по който сме работили. Това дава възможност всеки родител да следи развитието на детето си и да има възможността да звърдява знанията му от деня.

Допълнителни дейности

В ЧДГ „Мечтател“ отдаваме голямо значение и на спорта, като основен компонент за пълноцинното развитие на всяко едно дете. Заради това, даваме възможност на децата и родителите да избират допълнителни дейности измежду танци, йога, айкидо, приложни изкуства и логопед. През зимата организираме бяло училище на Витоша, където децата се обучават да карат ски. Правим екскурзии до различни, интересни места. Разхождаме се в планината.. А всеки ден играем в Южния парк, който се намира в непосредствена близост до детската градина.

Ежедневна обратна връзка към родителите

Всекидневно родителите получават обратна връзка за детето по отношение на обучителния процес, комуникацията с другите деца и учителите, срещаните трудности в обучението и общуването и всички останали аспекти на ежедневието.

Ние разполагаме със съоръжения и играчки

Нашият двор предоставя възможност на малчуганите да играят и да се забавляват на
воля на любимите им съоръжения и играчки.